Zomerbioscoop met de film ‘Becoming Astrid’

Gepubliceerd op: 8 augustus 2019 14:00

Vrijdag 23 augustus is de laatste film van de Zomerbioscoop in het Filmhuis Rijswijk. Die middag kunt u de film ‘Becoming Astrid’ zien.

Astrid Lindgren

De Zweedse schrijfster Astrid Lindgren (1907 – 2002) maakte als tiener een gebeurtenis mee die haar diep trof en haar verdere leven bepaalde. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Zo ontwikkelde ze haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd één van de meest inspirerende en geliefde schrijvers en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

De film begint om 14.00 uur en duurt, inclusief pauze, tot 16.30 uur.

Kaartverkoop

Leden van de bibliotheek betalen € 6,00 en niet-leden € 7,50. U kunt uw kaart kopen aan de balie in de bibliotheek of online:

Vaker naar de film?

Wilt u vaker naar de film in het Filmhuis Rijswijk? Vanaf 3 september kunt u iedere dinsdagmiddag en iedere laatste zaterdagmiddag van de maand weer genieten van een film. Voorafgaand aan de zaterdagmiddagfilm is er een lunchlezing. Terwijl u geniet van uw lunch, geeft een medewerker van de Filmkrant.Live een korte inleiding over de film die u die middag gaat zien. Gezellig en interessant.

Haal het programmaboekje in de bibliotheek of bekijk het programma op onze website:

Theater Ludens in Voorburg

Komend najaar kunt u ook naar de film in Theater Ludens in Voorburg. De films die u daar kunt zien staan ook in het programmaboekje of kijk op de website van Theater Ludens: