Cursus Digitale overheid 'werken met DigiD' (deel 2)

15 oktober 2020, van 14:00 tot 16:00 | Voorburg

Kosten: Gratis

Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Toeslagen aanvragen of aangifte doen bij de Belastingdienst. Allemaal zaken die u via internet moet regelen. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. U leert stap voor stap om meer via internet te regelen.

2-delige cursus:

Deze cursus bestaat uit 2 delen, dit is het tweede deel. Om mee te kunnen doen heeft u een DigiD nodig, deze moet u al bezitten en de inloggegevens weten. In dit deel, deel 2, gaan we verder met het oefenen van het gebruik van DigiD. Dit onderdeel bestaat uit 3 lessen.

U kunt uw eigen apparaat meenemen of gebruik maken van één van de beschikbare laptops. Voor deelname aan deze bijeenkomsten is basiskennis van computers en internet – op het niveau van de cursus Klik & Tik - vereist.

• Wanneer: donderdag 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober (3 bijeenkomsten)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres:  Kon. Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs: Gratis

deel 2

Let op: deel 1 van deze cursus vind/vond plaats op donderdag 1 oktober en bestaat/bestond uit het aanvragen van een DigiD. Dit is deel 2 van de cursus. U heeft uw DigiD inloggegevens nodig om mee te kunnen doen aan dit onderdeel van de cursus.

Andere data

Deze cursus wordt gegeven in Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Bekijk de online agenda of download de Allemaal Digitaal brochure voor het overzicht.