Filmhuis: Hunt for the wilderpeople

26 mei 2020, van 14:00 tot 16:00 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Humoristische avonturenfilm van de Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi, gebaseerd op een boek van de in eigen land populaire Barry Crump.

De tienjarige Ricky (Julian Dennison) is een onhandelbare jongen die door zijn moeder in de steek is gelaten. De kinderbescherming brengt hem naar pleegouders op het platteland, de hartelijke Bella en haar humeurige man Hector (Sam Neill). Wanneer Bella overlijdt, vlucht Ricky de wildernis in, gevolgd door Hector. De twee verdwalen in de bossen en moeten hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Ondertussen organiseert de politie een grote klopjacht.

• Wanneer: dinsdag 26 mei 2020
  • Hoe laat: 14.00 – 16:00 uur
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen Cashless* betalen (*met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas).

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.