Filmhuis: All the money in the world

25 februari 2020, van 14:00 tot 16:30 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Thriller van Ridley Scott naar het waargebeurde boek van John Pearson.

In 1973 wordt de 16-jarige kleinzoon en naamgenoot van oliemagnaat John Paul Getty (Christopher Plummer) in Italië ontvoerd. Getty weigert losgeld te betalen, maar stuurt wel zijn onderhandelaar (Mark Wahlberg), een ex-CIA-man, naar Italië, om de jongen te bevrijden. Pauls moeder Gail Harris (Michelle Williams) is wanhopig en besluit zelf te onderhandelen met de ontvoerders. De inmenging van de sensatiepers maakt de zaak nog ingewikkelder.

• Wanneer: dinsdag 25 februari 2020
  • Hoe laat: 14.00 – 16.30 uur
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen Cashless* betalen (*met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas).

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.