Filmhuis: lunchlezing en film On body and soul

29 februari 2020, van 13:00 tot 16:15 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Drama van de Hongaarse regisseur Ildikó Enyedi.

De introverte en sociaal onhandige Mária werkt sinds kort als kwaliteitscontroleur in een slachthuis. De enige die contact met haar zoekt is haar baas, financieel directeur Endre. Hij is ouder dan Mária, heeft een handicap aan zijn arm en is een paar keer teleurgesteld in de liefde. Hun beginnende relatie verloopt stroef, totdat ze toevallig ontdekken dat ze ’s nachts hetzelfde dromen.

• Wanneer: zaterdag 29 februari 2020
  • Hoe laat: lunchlezing 13.00 – 13.45 uur • film 14.00 – 16.15 uur
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Film met lunchlezing

Onder het genot van een broodje en een drankje wordt er voorafgaand een lezing gegeven over de film.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U kunt ook enkel een kaartje kopen voor de film.

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen Cashless* betalen (*met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas).

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.