Filmhuis: So long, my son

21 januari 2020, van 14:00 tot 17:30 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren ’80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk.

Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel de beide gezinnen na al die jaren uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

• Wanneer: dinsdag 21 januari 2020
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen Cashless* betalen (*met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas).

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.