Filmhuis: What will people say

18 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

‘What Will People Say’ is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha's wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders. ‘What Will People Say’ is het autobiografische verhaal van regisseur Iram Haq.

• Wanneer: dinsdag 18 februari 2020
  • Hoe laat: 14.00 – 16.00 uur
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen Cashless* betalen (*met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas).

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.