Online workshop Fotograferen en filmen met de iPhone en/of iPad (iOS)

1 oktober 2020, van 10:15 tot 12:15 | Digitaal | Online

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

U leert hoe u beter en leuker fotografeert en filmpjes maakt met uw iPhone en/of iPad. Wat betekenen al die icoontjes, hoe stelt u uw apparaat het beste in en hoe bewerkt en beheert u foto’s en video’s.

De online workshops volgt u thuis op uw computer of tablet. Geheel Corona veilig. Voor deze online workshops is kennis van uw apparaat en een goede internetverbinding vereist. Na aanmelding ontvangt u tijdig informatie hoe u via internet verbinding kunt maken met de online lespagina van SeniorWeb aan de Vliet.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

• Wanneer: donderdag 1 oktober
  • Hoe laat: 10:15 - 12:15  uur
  • Waar: online (via uw computer met internet)
  • Prijs per kaartje: Leden* € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas** € 6,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.