Kinderboekenweek – ga je mee naar de zee?

1 oktober 2019 | Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Muis wil op vakantie, lekker naar de zee. Spelen op het strand. Rollen in het zand. Alle dieren van de boerderij mogen met de tractor mee.

In oktober staat de Kinderboekenweek in het teken van Reis mee! Samen met muis trekken de peuters met de tractor naar de zee. Gaan jullie mee met deze muzikale voorstelling?

LEIDSCHENDAM

• Wanneer: dinsdag 1 oktober
  • Duur: 3 voorstellingen van 45 minuten
  • Waar: Bibliotheek Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)
  • Prijs per kaartje: leden € 4,00 en niet-leden € 5,00

VOORBURG

Er zijn ook voorstellingen te zien in Voorburg op donderdag 3 oktober.

RIJSWIJK

Er zijn ook voorstellingen te zien in Rijswijk op donderdag 10 oktober.

ONLINE AANMELDEN

De muzikale voorstelling is tegen betaling en u kunt uw kaartje online reserveren.

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de voorstelling kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn

Wilt u graag online een kaartje reserveren maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.