Cursus Klik & Tik, wegwijs met de computer, tablet en het internet

24 januari 2020, 14:00 t/m 14 februari 2020, 16:00 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: Gratis

In vier wekelijkse lessen leert u zelfstandig de eerste stappen van werken met een computer of tablet te maken. De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen over het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten als u nog geen kennis van een computer, tablet of internet heeft. Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon aanwezig. Heeft u een tablet? Neemtu die dan mee naar de cursus.

Details

• Wanneer: vrijdag 24 januari t/m 14 februari (4 lessen wekelijks op de vrijdag, vooraf aanmelden)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: GRATIS

Allemaal Digitaal!

Deze cursus is onderdeel van het Allemaal Digitaal! programma. ‘Digitaal’ is een heel belangrijke taal geworden in onze samenleving. En nodig om hedendaags te kunnen communiceren met elkaar en vele (overheids)instanties. Om ‘digitaal fit’ te blijven biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb aan de Vliet u inspiratie, educatie en ondersteuning. Zo kunt u optimaal en veilig gebruikmaken van de digitale wereld.