Webinar met Denise Bontje voor de BoekStartdag!

1 juni 2021 t/m 17 juni 2021 | Digitaal

Kosten: Gratis

'Verhalen om te vertellen, te bekijken én naar te luisteren'

Voorlezen zorgt onder andere voor ontwikkeling van de fantasie en vergroot de woordenschat. Ook leer je je beter inleven in anderen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door zelf voor te lezen, óf door mooie (voorlees)verhalen te bekijken.

Aanmelden

Datum: 17 juni 2021
Tijd: Van 20.00uur - 21:15uur
Locatie: digitaal
Prijs: gratis
Wie: ouders met jonge kinderen / opa's en oma's / verzorgers

Over het Webinar

Kinderen komen op zeer jonge leeftijd in aanraking met digitale media: computers, telefoons, tablets. Grote kans dat het voorlezen van een boek al snel wordt vervangen door het bekijken van een filmpje. Herkenbaar? Wees gerust. Je kind helemaal weghouden van een scherm hoeft niet, maar je kunt wel zorgen voor een rijk aanbod en balans! Wil je weten hoe? Meld je aan voor het gratis webinar met Denise Bontje.Gratis webinar - Denise Bontje - 17 juni - Van 20.00uur - 21:15uur.

Wat kan je verwachten?

Je kind in aanraking laten komen met verhalen in alle vormen? Tijdens het webinar staat het voorlezen van verhalen centraal. Denise Bontje (DmaakthetBont) vertelt hoe je als ouder in kunt spelen op het aanbod aan verhalen en je een brug kunt slaan tussen het kijken en lezen. Krijg tips en tools om om digitale media met voorlezen te combineren.

Even voorstellen..

Denise: "Ik ben opgeleid tot taalkundige en theatermaker en heb jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van mediaopvoeding en het jonge kind. Als trainer en adviseur was ik betrokken bij het ontwikkelen van de training Digidreumes. Ik ben gespecialiseerd in de combinatie taal-media(opvoeding)- en spel. Kortom, mediaopvoeding in brede zin. Ken je trouwens www.mediasmarties.nl al?"

Meer weten over BoekStart?

Bekijk ook de leuke leestips voor jonge kinderen; voor baby's, peuters en kleuters!