Leer spullen (ver)kopen op het internet (in Voorburg)

15 februari 2023, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: GRATIS

Zelf je spullen op internet verkopen is leuk. Jij wilt iets kwijt en een ander koopt het op het internet van jou. Of als je op zoek bent naar leuk speelgoed voor je kind, dan kun je het op het internet ook tweedehands kopen.

Spullen op internet kopen en verkopen is makkelijk, duurzaam en goedkoop.

Maar is de verkoper wel te vertrouwen? Hoe kan je op een veilige manier betalen? En hoe vind je in de grote massa waar jij naar op zoek bent?

Ook wanneer je zelf via het internet wilt verkopen, wil je dat op een veilige manier doen. Dit begint met het schrijven van een advertentietekst, het kiezen van duidelijke foto’s, en het bepalen van een juiste prijs. Zo kan jij een centje bij verdienen!In deze cursus van twee lessen leer je hoe je veilig spullen kunt kopen en verkopen via het internet.

We richten ons in eerste instantie op Marktplaats, maar later in de cursus kunnen we ook andere websites ontdekken, zoals Vinted.

• Wanneer: Woensdag 15 februari + 22 februari
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - Locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: GRATIS

ONLINE AANMELDEN

Koop online je kaart gemakelijk via iDeal.

AANMELDEN

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Maak je geen gebruik van internet, dan kun je je vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus kun je alleen meedoen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wil je graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar het contactformulier

Wil je meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?

Ga naar het agendaoverzicht