Leer spullen (ver)kopen op het internet (in Rijswijk)

17 november 2022, van 11:00 tot 13:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: GRATIS

Zelf je spullen op internet verkopen is leuk. Jij wilt iets kwijt en een ander koopt het op het internet van jou. Of als je op zoek bent naar leuk speelgoed voor je kind, dan kun je het op het internet ook tweedehands kopen.

Spullen op internet kopen en verkopen is makkelijk, duurzaam en goedkoop.

In deze cursus leer je hoe je veilig spullen kunt kopen en verkopen op het internet. En je leert Marktplaats en Vinted beter kennen. Ook ga je oefenen met het aanmaken van een account, het schrijven van een advertentie en het plaatsen van een bod.

• Wanneer: donderdag 17 + 24 november 2022
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - Locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: GRATIS

ONLINE AANMELDEN

Koop online je kaart gemakelijk via iDeal.

AANMELDEN

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Maak je geen gebruik van internet, dan kun je je vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus kun je alleen meedoen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wil je graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar het contactformulier

Wil je meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?

Ga naar het agendaoverzicht