GEANNULEERD: Android-telefoon en/of tablet voor starters in Leidschendam (4 lessen)

8 september 2017, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

Kosten: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

Deze cursus in Leidschendam is geannuleerd. Dezelfde cursus start op dinsdag 3 oktober in Voorburg. Hiervoor kunt u nog inschrijven.

Als u gereserveerd heeft voor de cursus van vandaag in Leidschendam, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Excuses voor het ongemak.

CURSUSINFORMATIE

De vele mogelijkheden van uw Android-telefoon en/of -tablet ontdekt u in de starterslessen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van de e-mail, leert zoeken op internet en krijgt inzicht in de werking van een aantal standaard apps op uw apparaat.

U neemt uw eigen Android-telefoon en/of -tablet (Samsung, Sony, Acer) mee. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD

• Wanneer: vrijdag 8 september t/m 29 september (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Kaartverkoop voor deze cursus is niet meer mogelijk. Dinsdag 3 oktober wordt de cursus alsnog gegeven in de bibliotheek in Voorburg.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48