Android-telefoon en/of tablet voor starters in Voorburg (4 lessen)

3 oktober 2017, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

De vele mogelijkheden van uw Android-telefoon en/of -tablet ontdekt u in de starterslessen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van de e-mail, leert zoeken op internet en krijgt inzicht in de werking van een aantal standaard apps op uw apparaat.

U neemt uw eigen Android-telefoon en/of -tablet (Samsung, Sony, Acer) mee. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang.

• Wanneer: dinsdag 3 oktober t/m 24 oktober (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48