Basiscursus Creatief Schrijven 'Toveren met woorden' in Rijswijk

31 oktober 2019, van 19:30 tot 22:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Toveren met woorden is een nieuwe basiscursus creatief schrijven waarin u leert uw verbeelding alle ruimte te geven.

In zes lessen maakt u stapsgewijs kennis met het schrijven van proza, poëzie en non-fictie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten worden de creatieve mogelijkheden verkend. Tijdens de lessen schrijft u veel en iedere keer krijgt u een kleine huiswerkopdracht mee. Die bespreken we in de volgende les.

Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. U schrijft met pen en papier.

Er kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Komt u nu niet aan de beurt, dan komt u op de wachtlijst voor de volgende cursus.

• Wanneer: donderdag 31 oktober t/m 12 december 2019 (6 bijeenkomsten) *
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 80,00 • niet-leden € 90,00

* Er is geen cursus op Sinterklaasavond - 5 december 2019

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

CURSUS IN VOORBURG

Bent u niet in de gelegenheid om de cursus op deze datum en locatie te volgen? De cursus wordt ook gegeven in Voorburg vanaf maandag 4 november om 14:00 uur.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.