Basiscursus Creatief Schrijven 'Toveren met woorden' in Voorburg - VOL!

4 november 2019, van 14:00 tot 16:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. De basiscursus zit vol. U kunt nog deelnemen aan dezelfde cursus die start op 31 oktober in Rijswijk.

In zes lessen maakt u stapsgewijs kennis met het schrijven van proza, poëzie en non-fictie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten worden de creatieve mogelijkheden verkend. Tijdens de lessen schrijft u veel en iedere keer krijgt u een kleine huiswerkopdracht mee. Die bespreken we in de volgende les.

Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. U schrijft met pen en papier.

Er kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Komt u nu niet aan de beurt, dan komt u op de wachtlijst voor de volgende cursus. Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

• Wanneer: maandag 4 november t/m 9 december 2019 (6 bijeenkomsten)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 80,00 • niet-leden € 90,00

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.