GEANNULEERD: Bestanden zoeken, vinden en opslaan

4 december 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Bent u wel eens foto’s, documenten of andere bestanden op uw smartphone, tablet of computer kwijt?

In deze workshop laten we zien hoe de zoekfunctie gebruikt kan worden om bestanden weer terug te vinden. U krijgt informatie over het maken van back-ups en opslaan in de cloud.

U neemt uw eigen (opgeladen) apparaat mee naar de workshop.

GEANNULEERD: deze workshop is helaas geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen.

• Wanneer: woensdag 4 december 2019
  • Hoe laat: 10:15 - 12:15  uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden* € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas** € 6,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.