Bewust bezig

18 september 2021, van 10:00 tot 11:30 | Rijswijk | Gen. Eisenhowerplein 101

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bewegen is gezond! Daarom keer je samen met een coach van Puur Snel een uurtje naar binnen, en ga je van je hoofd naar je hart.

Mindfulness

Haal rustig adem, tot rust en voel je ontspannen met rustige oefeningen. Hoe voel jij je bij het idee van donatie? Wat wil je? Door je bewust te zijn van je ademhaling word je rustig en luister je beter naar je gevoel. 

Waarom?

Leer te kijken zonder te oordelen, en voel je bewust van het hier en nu. Door niet te oordelen kun je vrijer en objectiever naar dingen kijken. Daardoor kun je betere keuzes maken. 

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: zaterdag 18 september
  • Hoe laat: 10:00 - 11:30 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - Rijswijk
  • Adres: Gen. Eisenhouwerplein 101 Rijswijk

ONLINE AANMELDEN

Er is vanwege de coronamaatregelen een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. 


De Donorwet

Deze activiteit wordt georganiseerd om het gesprek over wel of niet donor worden toegankelijk te maken. Er wordt objectieve informatie verstrekt over bijvoorbeeld waar je terecht kunt voor meer informatie, folders en het inschrijfformulier. Ook kun je hulp krijgen bij het invullen, via een samenwerkingsinstantie. 

Er zijn 3 keuzes: wel donor worden, geen donor worden of jouw familie/partner laten kiezen. Denk goed na over wat jij wilt en leg jouw keuze vast. Dat is fijn voor jouzelf, en voor de mensen om jou heen.


Over Monique van Puur Snel

Mensen samenbrengen en daarmee het mooiste in elkaar naar boven brengen geeft mij voldoening. Het leren luisteren naar elkaar en het helpen van iemand die er even niet uitkomt. Het verbinden met jezelf maar ook met de ander zijn dingen die mij enthousiast maken. Mijn kracht is het inleven in de ander en te horen wat er niet gezegd wordt. Het luisteren zonder oordeel en de ander de ruimte te geven om zijn of haar verhaal te doen. Ik ben erg praktisch ingesteld en zo ga ik ook te werk. 


AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als je geen gebruik maakt van internet, dan kun je je vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kun je alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

CONTACT

Wil je meer informatie of kun je je zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wil je meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?