Bezoek het hotel waar alles mag (4-8 jaar)

16 januari 2019, van 14:30 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Tijmen en Emma wonen met hun vader in een groot maar heel saai huis. Als ze iets leuks willen doen, roept hun vader 'Niets daarvan, het is hier geen hotel!'. Ze besluiten het huis te veranderen in een hotel zonder regels. Luister naar het verhaal van Aron Dijkstra en knutsel een deurhanger om thuis op te hangen.

• Wanneer: woensdag 16 januari 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.