Voor één middag bioscoopbaas van Upload Cinema junior (9-12 jaar)

23 januari 2019, van 14:30 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Vroeger zat je Thuis voor de buis, nu kijk je internetfilmpjes. Speur als een echte bioscoopbaas het internet af naar het leukste filmpje bij het thema. Maak met een template jouw eigen popcornbakje en vul deze. Op een groot scherm kijken we in het theater onze eigen Upload Cinema!

• Wanneer: woensdag 23 januari 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.