Basiscursus creatief schrijven - Voorburg

1 november 2018, van 10:30 tot 13:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Vindt u het leuk om te spelen met taal en wilt u weten of creatief schrijven iets voor u is? Doe dan mee met de ‘basiscursus creatief schrijven’.

In zes lessen laat Sylvia Roes u kennismaken met het schrijven van proza, non-fictie en poëzie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten verkent u creatieve mogelijkheden. Tijdens de lessen schrijft u veel en u krijgt iedere keer een huiswerkopdracht mee. Deze opdracht wordt in de volgende les besproken.

Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

• Wanneer: donderdag 1 november t/m 6 december 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.