Vervolgcursus creatief schrijven - Voorburg

9 november 2018, van 10:30 tot 13:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Deze cursus is een vervolg op de ‘basiscursus creatief schrijven’, maar kan ook apart gevolgd worden.

In zes lessen zet u met speelse opdrachten uw verbeelding aan het werk. U leert gemakkelijker, beter en origineler schrijven. U gaat aan de slag met proza, poëzie en andere tekstvormen. Thuis werkt u een huiswerkopdracht uit. In de volgende les krijgt u reacties van Sylvia Roes en uw medecursisten.

Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

• Wanneer: vrijdag 9 november t/m 14 december 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 80,00 | niet-leden € 90,00

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.