Online cursus Iphone en/of Ipad (Apple) voor gevorderden (3 lessen)

4 november 2020, van 10:15 tot 12:15 | Digitaal | Online

Kosten: Leden € 26,00 | niet-leden € 36,00 | Ooievaarspas € 18,00

Hebt u basiskennis van uw iPhone en/of iPad, maar wilt u er meer van weten? In drie online lessen verdiept u zich verder in de mogelijkheden van uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

Deze online cursus volgt u thuis op uw computerof tablet. Voor deze online cursus is kennis van uwapparaat en een goede internetverbinding vereist.Na aanmelding ontvangt u tijdig informatie hoeu via internet verbinding kunt maken met deonline lespagina van SeniorWeb aan de Vliet.

• Wanneer: woensdag 4 november, 11 november, 18 november (3 lessen)
  • Hoe laat: 10:15-12:15 uur
  • Waar: online (via uw pc met internet)
  • Prijs per kaartje: Leden € 26,00 | niet-leden € 36,00 | Ooievaarspas* € 18,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Let op: er start ook een beginnerscursus vanaf 6 oktober.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.