Cursus Windows 10 voor starters (4 lessen)

19 februari 2020, 10:15 t/m 11 maart 2020, 12:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas € 24,00

U verdiept zich in de instellingen van Windows 10 en leert uw apparaat nog beter in te stellen naar uw eigen voorkeur.

U verdiept zich verder in bestanden, mappen en bibliotheken. Maakt u gebruik van de Verkenner en leert u hiervan de mogelijkheden en voert u zoekopdrachten uit op internetsites. Tenslotte leert u enkele basisprincipes over internetveiligheid en beveiliging van uw computer.

Tijdens de cursus zijn er laptops aanwezig. Voor de cursus is het belangrijk dat u ervaring heeft met eerdere versies van Windows of een cursus Klik en Tik heeft gevolgd.

• Wanneer: woensdag 19 februari t/m 11 maart (4 lessen, wekelijks op woensdag)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas* € 24,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Allemaal Digitaal!

Deze cursus is onderdeel van het Allemaal Digitaal! programma. ‘Digitaal’ is een heel belangrijke taal geworden in onze samenleving. En nodig om hedendaags te kunnen communiceren met elkaar en vele (overheids)instanties. Om ‘digitaal fit’ te blijven biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb aan de Vliet u inspiratie, educatie en ondersteuning. Zo kunt u optimaal en veilig gebruikmaken van de digitale wereld.