GEANNULEERD: De relatie met onze moeder - Jet Centeno

27 maart 2019, van 11:00 tot 13:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,50

Deze lezing is geannuleerd. Er zijn te weinig deelnemers. De lezing wordt nog aangeboden op woensdagavond 3 april in de bibliotheek in Rijswijk. Kaarten zijn te koop via de website en aan de infobalie in de bibliotheek.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze lezing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

De relatie met onze moeder is één van de meest leerzame relaties in ons leven. Tijdens deze lezing vertelt Jet Centeno over de invloed van de moeder-dochterrelatie op uw huidige relaties en de plek die u daarin inneemt.

Ook als u geen problematische relatie met uw moeder hebt, kunt u leren van uw relatie met haar. Als u zich bijvoorbeeld hebt neergelegd bij het gemis dat u diep van binnen voelt. Geen aandacht schenken aan dit verlangen van het innerlijke kind in u, maakt dat dit verlangen u blijft achtervolgen. Daarmee heeft het een grote invloed op uw leven zonder dat u zich ervan bewust bent.

Kan de relatie met uw moeder veranderen zonder dat zij verandert? Ja. Dit en vele andere vragen komen aan bod in deze lezing.

ONDERSTAANDE WORKSHOP IS GEANNULEERD!

• Wanneer: woensdag 27 maart 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,50

ANDERE DATUM

Bovenstaande lezing gaat niet door. U bent van harte welkom bij de lezing van Jet Centeno op woensdag 3 april van 19:00 - 21:00 uur in de bibliotheek van Rijswijk:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.