Theater: Indiaantje ‘Altijd Anders’ redt een tijger (2+)

27 januari 2018, van 10:30 tot 11:30 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: leden € 6,50 | niet-leden € 7,50

Het is voor indiaantje Kyra tijd om haar nieuwe naam te krijgen. Maar ze moet, volgens de indianentraditie, daarvoor wel éérst een heldendaad verrichten: op een bizon jagen, een beer achternazitten of een tijger vangen. Kyra doet iets wat je niet verwacht. Ze doet het nèt even anders... Eigenlijk doet ze álles altijd anders.

Een vrolijke, grappige ‘tipi’-sche voorstelling van Deep Deep over jezelf zijn, ook al ben je anders.

• Wanneer: zaterdag 27 januari 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: leden € 6,50 | niet-leden € 7,50
    Begeleiding verplicht en koopt ook een kaartje

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt uAdobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.