E-book spreekuur Voorburg

19 mei 2020, van 15:00 tot 16:00 | Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heeft u veel vragen over uw e-reader? Dan kunt u een afspraak maken voor het e-book spreekuur voor persoonlijke begeleiding. We helpen u graag verder om uw digitale vaardigheden met e-reader of tablet te verbeteren.

E-book spreekuur

Dit is een spreekuur op afspraak. U kunt deze afspraak maken via onze online agenda of aan de informatiebalie in de bibliotheek. Een medewerker van de bibliotheek helpt u een-op-een. Wij bieden op alle locaties een e-book spreekuur aan op verschillende dagen en tijden.

E-book afspraak op maat

Kunt u niet op onderstaande data en wilt u toch graag een andere afspraak maken bij de bibliotheek bij u in de buurt? Dat kan! U kunt via de informatiebalie in de bibliotheek. Er wordt dan gekeken naar de beschikbaarheid van onze medewerker(s) en in afstemming met u een passende afspraak gemaakt.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: dinsdag 19 mei
  • Hoe laat: 15:00 - 16:00 uur
  • Waar: de Bibliotheek Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

CONTACT

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?