Theater: Een huis voor Harry (2 - 6 jaar)

16 januari 2019, van 09:30 tot 10:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Tijdens de Nationale Voorleesdagen hebben we twee verschillende voorstellingen geboekt, beiden gebaseerd op het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry. Harry, de huispoes gaat op stap en raakt de weg kwijt in de stad. Aan het einde van het verhaal is hij veel vriendjes rijker en zijn huis vindt hij gelukkig weer terug.

• Wanneer: woensdag 16 januari 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.