Eten ten tijde van Constantijn Huygens

13 november 2018, van 16:00 tot 16:45 | Huygens' Hofwijck | Westeinde 2a | 2275 AD Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Tafels beladen met granaatappels, oesters, artisjokken, kalkoenen en specerijen. Pap, wat roggebrood en bier. Wat at men ten tijde van Constantijn Huygens?

Van overvloed tot calvinistische zuinigheid, van stillevens tot kookboeken. Culinair historica Charlotte Kleyn neemt u mee naar de keukens, tafels en moestuinen van de Gouden Eeuw.

LET OP: DEZE LEZING IS OP DINSDAG 13 NOVEMBER EN NIET OP ZATERDAG 17 NOVEMBER (zoals in onze nieuwsbrief stond)!
Excuses voor dit misverstand.

CHARLOTTE KLEYN

Charlotte Kleyn is culinair historica en journalist. Onlangs verscheen haar boek Luilekkerland. 400jaar koken in Nederland, dat zij schreef met haar vader, culinair journalist Onno Kleyn.

JE BENT WAT JE LEEST

Charlotte schreef één van de bijdragen aan het boek Je bent wat je leest, dat zowel leden als niet-leden gratis vanaf 1 november kunnen afhalen bij onze locaties. Zolang de voorraad strekt.

Deze lezing organiseren wij samen met Huygens’Hofwyck onder de paraplu van het Erfgoedpodium Leidschendam-Voorburg.

• Wanneer: dinsdag 13 november 2018 (en niet zaterdag 17 november zoals in onze nieuwsbrief stond)
  • Waar: Huygens' Hofwijck
  • Adres: Westeinde 2a, 2275 AD Voorburg
  • Prijs per kaartje: Gratis, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek.

Wilt u meer informatie of lukt het u niet u om u online aan te melden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.