Doorlopende filmvoorstelling 'Our daily bread'

10 november 2018 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: GRATIS | doorlopend tijdens openingsuren

'Our daily bread' van regisseur Nikolaus Geyrhalter neemt de kijker mee naar de plaatsen in Europa waar ons voedsel geproduceerd wordt.

U krijgt verschillende productieprocessen van uiteenlopende etenswaren te zien. Van olijven tot biefstuk en van tomaten tot zout.

De soms schokkende beelden laten zien hoe lopende banden, machines en snijapparaten de ritmes van het proces bepalen. Mensen, dieren en gewassen lijken slechts een bijrol te hebben in de logistiek van de voedselproductie.

• Wanneer: zaterdag 10 november 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)
  • Toegangsprijs: GRATIS

Doorlopende voorstelling

Dit is een doorlopende filmvoorstelling in het leslokaal van de bibliotheek. U kunt op ieder moment de voorstelling in- en uitlopen.