UITVERKOCHT: Filmhuis: A street cat named bob

19 december 2017, van 14:00 tot 16:15 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Vanwege de grote belangstelling voor deze film, is de film uitverkocht!

‘A Street Cat named Bob’ is gebaseerd op het hartverwarmende, waargebeurde verhaal van de straatmuzikant James Bowen. Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving.

Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.

Van het door James Bowen en Garry Jenkins geschreven autobiografische boek ‘A Street Cat Named Bob’ werden sinds het in 2012 uitkwam meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Het werd vertaald in meer dan 25 talen, waaronder in het Nederlands onder de titel ‘Bob de straatkat’ en met de ondertitel ‘hoe ik het leven van een kat redde en hij dat van mij’. In de verfilming speelt Bob de kat zichzelf.

DEZE FILMVOORSTELLING IS UITVERKOCHT!

Datum - tijd - locatie - prijzen

• Wanneer: dinsdag 19 december 2017
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

KAARTVERKOOP

Deze filmvoorstelling is helaas uitverkocht. Kaartverkoop is niet meer mogelijk!

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.