Filmhuis: Can you ever forgive me?

3 september 2019, van 14:00 tot 16:15 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Een waargebeurd verhaal met een fantastische Melissa McCarthy als Lee Israel, die in New York biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Als het succes haar in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack (Richard E. Grant) terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan.

Maar als haar carrière in het slop raakt en ze haar boeken niet langer kan uitgeven, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack.

De film is een bewerking van de memoires Can You Ever Forgive Me? van Lee Israel.
Met onder anderen: Melissa McCarthy (Lee Israel) en Richard E. Grant (Jack Hock).
Regie: Marielle Heller

• Wanneer: dinsdag 3 september 2019
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.