Filmhuis: Hampstead

27 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Diana Keaton speelt Emily, een Amerikaanse weduwe die ooit een keer in de Londense wijk Hampstead Heath is beland. Emily runt als vrijwilliger een kledingwinkeltje.

Ze woont in een riant appartementencomplex, waar ze heel wat te stellen heeft met haar roddelende medebewoners. Zij vinden vooral dat Emily weer aan de man moet en proberen haar voortdurend te koppelen.

Zo op het oog heeft Emily het prima naar haar zin, maar haar huishoudboekje is een rotzooi. Zoon Philip krijgt maar geen vat op zijn moeder. En dan is er nog de zonderlinge zwerver Donald die praktisch in Emily's achtertuin woont en door haar wordt gadegeslagen met een verrekijker. Emily zoekt contact en er ontstaat een bijzondere band tussen de twee.

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en heeft naast het thema van het vinden van de liefde op latere leeftijd als voornaamste doel het  aanstippen van de macht van het grote geld. Projectontwikkelaars willen namelijk Donald zien vertrekken om van een nabijgelegen verpleeghuis nieuwe appartementen te maken.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: dinsdag 27 november 2018
  • Hoe laat: 14:00 - 16:00 uur
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

ONLINE KAARTVERKOOP

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

CONTACT

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?