Filmhuis: In Pursuit of Silence

23 oktober 2017, van 13:30 tot 15:15 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

In de moderne wereld lijkt stilte niet meer te bestaan. Overal om ons heen zijn geluiden. In deze documentaire worden plekken over de hele wereld bezocht op zoek naar stilte.

Zo ervaren we de stilte van de afgelegen Amerikaanse wildernis en van Japanse zen-kloosters. Maar ook de verbijsterende afwezigheid van stilte in onze steden, waar geluidshinder ongezond wordt en agressie en stress veroorzaakt. Het maakt duidelijk welke invloed geluid en stilte hebben op ons en de wereld om ons heen.

‘In Pursuit of Silence’ is een verrassend muzikale documentaire die ons de oren doet spitsen en ons de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Activiteit tijdens de Week van de Stilte

• Wanneer: maandag 23 oktober 2017
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.