Filmhuis: The lady in the van

16 januari 2018, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Komedie van Nicholas Hytner, gebaseerd op ware gebeurtenissen, zoals beschreven door Alan Bennett, een bekende Britse tv-persoonlijkheid.

Bennett raakt in de jaren 1970 bevriend met een excentrieke oudere dame die in een bestelwagen in zijn nette buurt van Londen woont. Wanneer haar auto het vlak voor zijn huis begeeft geeft hij haar toestemming haar bestelwagen op zijn oprit te parkeren, voor drie weken. Ze blijft er tot haar dood wonen, zo'n 15 jaar later.

• Wanneer: dinsdag 16 januari 2018
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.