Filmhuis: Manchester by the sea

10 oktober 2017, van 14:00 tot 16:45 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

In Manchester by the sea volgen we Lee Chandler (Casey Affleck) die na het overlijden van zijn broer Joe (Kyle Chandler) opeens de voogd van zijn neefje Patrick (Lucas Hedges) wordt.

Lee, die zijn leven nauwelijks zelf op de rails heeft, neemt het voogdijschap tegen wil en dank aan. Tegen de achtergrond van Massachusetts, en de haven in het bijzonder, leren we beetje bij beetje de geschiedenis van Lee kennen. En wat die geschiedenis voor gevolgen heeft voor hem en zijn familie.

• Wanneer: dinsdag 10 oktober 2017
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.