Filmhuis: Ôtez-moi d’un doute

6 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Frans, komisch drama over Erwan, een mijnopruimer uit Bretagne. Hij is geschokt wanneer hij ontdekt dat de man die hem opvoedde niet zijn echte vader is.

Ondanks alle liefde die hij voor hem voelt, gaat hij op zoek naar zijn biologische vader. Die vindt hij: Joseph, een zeer innemende oude man voor wie hij direct warme gevoelens heeft. En dan kruist hij het pad van Anna, waar hij verliefd op wordt. Maar op een dag dat hij Joseph bezoekt, ontdekt hij wie Anna werkelijk is.

• Wanneer: dinsdag 6 november 2018
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)
  • Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00*.

*Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.