Filmhuis Rijswijk: Little Women

24 oktober 2020, van 14:00 tot 16:30 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Het leven van de vier zusjes March tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) en de tijd daarna, waarin zij hun weg in de maatschappij zoeken. Verfilming van het bekende boek uit 1868 van Louisa May Alcott.

• Wanneer: zaterdag 24 oktober 2020
  • Hoe laat: 14.00 – 16:30 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - Filmhuis Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas.

PROTOCOL BEZOEK FILMHUIS RIJSWIJK

Om het bijwonen van een filmvoorstelling zo veilig mogelijk te laten verlopen geldt bij het bezoek aan het Filmhuis een protocol.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.