Filmhuis: The shape of water (film en/of lunchlezing)

23 februari 2019, van 13:00 tot 16:30 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: vanaf € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Filmhuis Rijswijk

1962, de wereld bevindt zich in een Koude Oorlog tussen de VS en de Sovjet-Unie. De dove schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig wezen waarvoor ze snel sympathieke gevoelens heeft.

Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Amerika probeert dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium. De website Filmtotaal waardeerde de film met 5 sterren.

LUNCHLEZINGEN EN FILMS OP ZATERDAG

Op zaterdag verzorgen wij voorafgaand aan de film een lunchlezing. Onder het genot van een broodje en een drankje geven medewerkers van Filmkrant.Live u meer informatie over de film. U krijgt daarbij tips waarop u kunt letten bij het bekijken van de film.

• Voor de lunchlezingen en de film kunt u een apart of een combinatiekaartje kopen.
  • Wilt u alleen naar de film? Koop dan een los kaartje voor de film.
  • De films beginnen altijd om 14.00 uur.
  • De lunchlezing begint om 13:00 uur.

DATUM - TIJDEN - LOCATIE - PRIJZEN

• Wanneer: zaterdag 23 februari 2019
  • Hoe laat: 13:00 - 13:45 uur (lunchlezing) / 14:00 - 16:30 uur (film)
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
Toegangsprijs Leden Niet-leden
Prijs lunchlezing en film € 10,00 € 12,50
Prijs alleen film € 6,00 € 7,50
Voordeelprijs losse filmkaartjes 3 voor € 15,00* 3 voor € 15,00*

*Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

*LET OP: Vanwege de voorbereidingen voor de lunch, zijn de combinatiekaartjes voor de lunchlezing en film te koop tot en met vrijdag 22 februari.

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.