Zo vader, zo zoon. Foto-expositie Tino en Danny van Dam in Rijswijk

7 april 2018 t/m 30 april 2018 | Kunstuitleen Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis

Op zaterdag 7 april opent wethouder van cultuur Marloes Borsboom de fototentoonstelling ‘Zo vader, zo zoon’ in de bibliotheek in Rijswijk. Fotograaf Tino van Dam exposeert samen met zijn zoon Danny twee bijzondere fotoseries: ‘Kale Koppen’ en ‘Strak in Pak’.

Tino is een bekende fotograaf in Rijswijk

Zijn foto’s staan vaak in Groot Rijswijk, hij schrijft en fotografeert voor de blogs voor het landelijke fotoblad ZOOM. Wie Tino volgt op Facebook, weet dat hij de sportfotografie doet voor de eredivisie volleybalvereniging Inter Rijswijk.

Zijn zoon Danny kreeg het fotograferen met de paplepel ingegoten

Met de ‘afdankertjes’ van zijn vader ontdekte hij spelenderwijs de fotowereld. Op de basisschool was Danny al de schoolfotograaf en liep hij rond met een ‘vette’ spiegelreflex. Nu exposeert hij voor het eerst met een opvallende serie foto’s van jonge mannen in pak. Frisse foto’s waar een zekere perfectie van uitstraalt. Die perfectie neigt naar surrealisme. Al zijn foto’s maakte Danny in de studio. Vader Tino maakte de meeste foto’s juist op locatie. 

De fotoseries zijn de hele maand april te zien in de bibliotheek in Rijswijk. De officiële opening is zaterdag 7 april om 13:00 uur. 

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?