GEANNULEERD: Fotograferen en filmen met de smartphone en tablet - Leidschendam

18 oktober 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

De workshop 'Fotograferen en filmen met de smartphone en tablet' in de bibliotheek in Leidschendam is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze workshop, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

U leert hoe u beter en leuker kunt fotograferen en filmen met uw smartphone of tablet. Wat betekenen al die icoontjes, hoe stelt u uw apparaat het beste in en hoe bewerkt en beheert u foto’s en video’s?

ONDERSTAANDE WORKSHOP IS GEANNULEERD!

• Wanneer: donderdag 18 oktober 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas* € 6,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.