GEANNULEERD: Fotograferen en filmen met de smartphone en tablet - Rijswijk

24 september 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

De workshop 'Fotograferen en filmen met de smartphone en tablet' in de bibliotheek in Rijswijk is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze workshop, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

U leert hoe u beter en leuker kunt fotograferen en filmen met uw smartphone of tablet. Wat betekenen al die icoontjes, hoe stelt u uw apparaat het beste in en hoe bewerkt en beheert u foto’s en video’s?

ONDERSTAANDE WORKSHOP IS GEANNULEERD!

• Wanneer: maandag 24 september 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas* € 6,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

ANDERE DATUM

Bovenstaande workshop is geannuleerd. U bent van harte welkom bij de workshop 'Fotograferen en filmen met de smartphone en tablet' die in oktober in Leidschendam gegeven wordt: