Historisch-filosofische wandeling in Voorburg

22 augustus 2020, van 14:00 tot 16:00 | Museum Hofwijck | Westeinde 2A | 2275 AD Voorburg

Kosten: Leden € 8,00 | Niet-leden € 10,00

Tijdens deze historisch-filosofische wandeling in Voorburg wordt aan de hand van historische plaatsen, personen en gebeurtenissen stilgestaan bij de filosofische stromingen die sinds de 17e eeuw Voorburg hebben aangedaan. De wandeling betekent zodoende behalve een reis door het centrum van Voorburg ook een reis door de filosofische stromingen die de moderne tijd bepaald hebben.

Samen met Josselin de Wit loopt u van Hofwijck via het Spinozahuis in de Kerkstraat en Swaensteijn naar Vreugd en Rust, de Oranjerie van Prinses Marianne en het Stadsmuseum.

De wandeling start bij de ingang van museum Hofwijck, Westeinde 2A, 2275 AD Voorburg.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Bij minimaal 6 personen gaat de wandeling door.

Datum - Tijd - Locatie - Prijs

• Wanneer: zaterdag 22 augustus 2020
  • Waar: Museum Hofwijck
  • Adres: Westeinde 2A, 2275 AD Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 8,00 | Niet-leden € 10,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.