Hulp en informatie inloopmiddag in Voorburg

4 september 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis inloop

In de bibliotheek houden we gratis hulp- en informatie-inloopmiddagen. U kunt zonder afspraak binnenlopen met uw vragen over het gebruik of de aanschaf van computer, tablet, smartphone of e-reader. Deskundige docenten van SeniorWeb en medewerkers van de bibliotheek zijn er om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u ook bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod van cursussen en workshops. U kunt zich dan direct inschrijven.

• Wanneer: dinsdag 4 sep • 2 okt • 6 nov • 4 dec
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: GRATIS

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze hulp- en informatiemiddag te komen?
U kunt ook terecht bij de middagen op één van de bovenstaande data of in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze middagen? Neem dan contact op met SeniorWeb aan de Vliet: