Indigo - Online workshop: Lekker slapen

10 mei 2021, van 18:30 tot 20:30 | ONLINE

Kosten: Gratis

Ervaart u problemen om in slaap te vallen? Ligt u ’s nachts vaak wakker of wordt u veel te vroeg wakker? Merkt u dat u overdag moe bent?

Neem dan deel aan de workshop Lekker slapen, om meer inzicht te krijgen in uw slaapproblemen. U krijgt adviezen hoe u uw nachtrust kunt verbeteren.

Online workshop

De bijeenkomsten vinden online plaats dus u hoeft hiervoor uw huis niet uit. U kunt thuis inloggen via de beveiligde leeromgeving van Webcollege en de bijeenkomsten live via uw laptop of computer volgen. Zorg dat u bij het aanmelden een geldig e-mailadres opgeeft. Dit is nodig om uw aanmelding compleet te maken. Een aantal dagen voor de workshop ontvangen deelnemers een email met een link om in te loggen.

Gratis deelname

Deelname aan de online workshops is gratis.

Per workshop kunnen er min. 5 en max. 15 deelnemers meedoen. Kunt u toch niet deelnemen aan de workshop? Meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Voor deelname heeft u nodig:

• een computer of laptop met een stabiele internetverbinding en geluid;
    (geen Chromebook, tablet of smartphone)
  • een microfoon;
  • een webcam of ingebouwde camera.

• Wanneer: maandag 10 mei 2021
  • Waar: Online
  • Prijs: Gratis

ONLINE AANMELDEN

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.