Indigo - Online workshop: Omgaan met Stress

13 april 2021, van 09:30 tot 11:30 | ONLINE

Kosten: Gratis

Je hebt een bepaalde mate van stress nodig om goed te functioneren. Te veel stress heeft echter een negatief effect op de gezondheid.

Tijdens deze workshop krijg u inzicht in wat (on)gezonde stress is en wat dit met u kan doen. Door te leren anders om te gaan met stress, kunt u in balans blijven.

Online workshop

De bijeenkomsten vinden online plaats dus u hoeft hiervoor uw huis niet uit. U kunt thuis inloggen via de beveiligde leeromgeving van Webcollege en de bijeenkomsten live via uw laptop of computer volgen. Zorg dat u bij het aanmelden een geldig e-mailadres opgeeft. Dit is nodig om uw aanmelding compleet te maken. Een aantal dagen voor de workshop ontvangen deelnemers een email met een link om in te loggen.

Gratis deelname

Deelname aan de online workshops is gratis.

Per workshop kunnen er min. 5 en max. 15 deelnemers meedoen. Kunt u toch niet deelnemen aan de workshop? Meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Voor deelname heeft u nodig:

• een computer of laptop met een stabiele internetverbinding en geluid;
    (geen Chromebook, tablet of smartphone)
  • een microfoon;
  • een webcam of ingebouwde camera.

• Wanneer: dinsdag 13 april 2021
  • Waar: Online
  • Prijs: Gratis

ONLINE AANMELDEN

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.