Indigo - Online workshop: Stoppen met piekeren

29 april 2021, van 14:00 tot 16:00 | ONLINE

Kosten: Gratis

Iedereen piekert wel eens. Maar wat als u regelmatig gevangen raakt in uw gepieker en daar last van heeft? Het vreet energie en kost tijd die u ook anders had kunnen besteden.

U leert in deze workshop het verschil tussen nadenken en piekeren en waarom u eigenlijk piekert. U leert over de invloed van gedachten en hoe ze samenhangen met uw emoties en gedrag. Ten slotte krijgt u praktische tips over hoe u uw piekeren kunt verminderen.

Online workshop

De bijeenkomsten vinden online plaats dus u hoeft hiervoor uw huis niet uit. U kunt thuis inloggen via de beveiligde leeromgeving van Webcollege en de bijeenkomsten live via uw laptop of computer volgen. Zorg dat u bij het aanmelden een geldig e-mailadres opgeeft. Dit is nodig om uw aanmelding compleet te maken. Een aantal dagen voor de workshop ontvangen deelnemers een email met een link om in te loggen.

Gratis deelname

Deelname aan de online workshops is gratis.

Per workshop kunnen er min. 5 en max. 15 deelnemers meedoen. Kunt u toch niet deelnemen aan de workshop? Meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Voor deelname heeft u nodig:

• een computer of laptop met een stabiele internetverbinding en geluid;
    (geen Chromebook, tablet of smartphone)
  • een microfoon;
  • een webcam of ingebouwde camera.

• Wanneer: donderdag 29 april 2021
  • Waar: Online
  • Prijs: Gratis

ONLINE AANMELDEN

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.