Indigo workshop: Assertiviteit

18 november 2021, van 13:00 tot 15:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Veel mensen hebben moeite met het stellen van grenzen. Als dit uit de hand loopt kan het verstrekkende gevolgen hebben voor je geestelijke gezondheid, stressniveau, geluksgevoel. In ernstige gevallen kan het zelfs tot een burn-out leiden.

In deze workshop leer je meer over assertief gedrag. Wat heeft jouw gedrag voor effect op anderen? Wat kun je zelf veranderen? Je leert ook hoe je op assertieve wijze feedback aan iemand kan geven, waarmee je de kans op conflicten sterk verkleint.

• Wanneer: donderdag 18 november 2021
  • Waar: Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Gratis, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maak je geen gebruik van internet, dan kun je jezelf vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kun je alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wil je graag online aanmelden, maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?