Indigo workshop: Mindfulness

23 november 2021, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Vaak zijn we met onze aandacht niet in het nu, maar in de toekomst of in het verleden. Je piekert over dingen die gebeurd zijn of je maakt je zorgen over dingen die nog gaan komen.

Je leert te kijken en te ervaren zonder te oordelen, zodat je minder negatieve of angstige gevoelens hebt. En je leert om meer in het hier en nu te leven.

• Wanneer: dinsdag 23 november 2021
  • Waar: Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Gratis, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maak je geen gebruik van internet, dan kun je jezelf vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kun je alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wil je graag online aanmelden, maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?